fbpx

Mijn Verhaal

Confession….

Ik ben eigenlijk een chaoot op zoek naar de heilige graal. Ik ben namelijk een bezige bij met een hoofd vol ideeën. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te bedenken maar ik vind het lastig om dingen af te maken. ⁠

⁠Hierdoor hou ik mij al meer dan twintig jaar bezig met het aanbrengen van structuur om dingen leuker, mooier en makkelijker te maken. Eerst in de zorg en wetenschap en sinds vijf jaar in mijn bedrijf als Professional Organizer en Life Engineer. Met helder&klaar help ik ambitieuze vrouwen hun leven vorm te geven precies zoals zij dat willen!

⁠Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb twee dochters van drie en zeven. Tijdens mijn werk in de zorg en wetenschap heb ik gezien en ervaren dat het combineren van een drukke baan en de zorg voor kinderen vaak lastig is. Daarnaast ‘moet’ je ineens voldoen aan een hoop verwachtingen en normen van anderen als je moeder wordt. Ik vind dat elke vrouw haar eigen weg moet gaan in moederschap en ambitie. En dat zal voor iedereen anders zijn.

Het helder hebben van je prioriteiten is zooo belangrijk! Begin dit jaar werd ik weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt. Mijn dochter bleek een aandoening aan haar afweer te hebben. Een hoop zorgen erbij. ⁠Gelukkig groeit ze er waarschijnlijk overheen. Ze kon niet meer naar de opvang en ik bleef van de één op de andere dag thuis om voor haar te zorgen. ⁠Ik heb alleen een druk bedrijf waar ook andere mensen in werken. Ik heb met mijn bedrijf een leverplicht (ik lever zorg in 10 Zeeuwse gemeenten voor de WMO). Dus ik kon niet zomaar alles on hold zetten. Mijn man werkt in de zorg en kon ook niet minder werken. Gelukkig konden mijn onderaannemers mijn klanten overnemen en regel ik nu vooral de administratie.⁠ En nu ik steeds met mijn dochter thuis ben, is ze gelukkig veel minder ziek, compenseert ze haar dip in haar groeicurve weer en bloeit ze helemaal op.

⁠Na de eerste schrik en veel geregel zag ik dit moment toch als een kans om een paar dromen te verwezenlijken. Ik werk nu als mijn man thuis is of mijn dochter slaapt. Ze slaapt maar twee uurtjes maar ik ben super gefocust en krijg ook grote projecten af zoals het maken van de helder&klaar planner. ⁠

⁠Met de TOFmama training en de helder&klaar planning kan jij ook meer focus en overzicht krijgen in jouw drukke leven. Ervaar meer voldoening en plezier zonder chaos en schuldgevoel.

Heb je een vraag? Stuur me een mail naar info@helderenklaar.nl

Onderdeel van helder&klaar • WP Cursus websiteUitloggen