fbpx

Overzicht

In 9 simpele stappen van CHAOS en STRESS naar ONTSPANNING en VOLDOENING terwijl je thuiswerkt met kinderen

Je wil het allemaal heel goed doen maar het lukt net niet. Je moet veel werk doen, je bent druk met het huishouden en  je kind(eren). Je probeert het allemaal tegelijk te doen. Eindeloze to-do lijstjes, werk, klusjes ….. moe wordt je ervan. 

De druk is zo hoog! Je bent moe en voelt je vaak geïrriteerd. Je weet niet waar je moet beginnen en je vraagt jezelf vaak af of je dit nog lang vol houdt.

Wat nou als het anders kan?

Stel je voor dat je na een drukke dag moe bent maar voldaan. Want ….. 

  • je hebt je to-do lijst voor je werk helemaal af gekregen
  • je hebt kunnen genieten van een kopje thee en zelfs nog even een stukje in een boek gelezen
  • je hebt spelletje gedaan met kind(eren) 

  • je aanrecht is leeg, het speelgoed zit in de kast en de eettafel is ‘s avonds weer leeg en de rest van je huis ligt er eigenlijk ook wel prima bij

  • je hebt simpel maar gezond gekookt en iedereen vond het lekker

  • je voelt je ontspannen en ervaart overzicht, focus en plezier zonder chaos of schuldgevoel
  • als je gaat slapen heb je zin in morgen want vandaag ging het goed

Wat zeggen anderen over helder&klaar producten en Marije

"Als lucht type met een focus van een aardappel is het ontzettend moeilijk om goed te plannen. Ik run mijn eigen bedrijf, dus belangrijk is het wel. Met de planner van Helder&Klaar is het super gemakkelijk om overzicht te krijgen, je doelen te bepalen en te reflecteren! Elke zondagavond invullen en de hele week knallen! I love it en kan het iedere vrouw aanraden!"
Anne Fermont
Business Initiator bij PINK
"Het is een mooie, stevige, zorgvuldig samengestelde planner. Er is veel ruimte om ideeën op te kunnen schrijven. Het creëren van een maandoverzicht of een jaaroverzicht voor jezelf is eenvoudig met deze planner! De mogelijkheid om ook een planning te maken voor het menu geeft overzicht. Zorgvuldig en op persoonlijke wijze verstuurd! Het is een ware aanvulling in het structuren en creëren van overzicht. De maker van deze planner Is eenvoudig te raadplegen en geeft persoonlijk toelichting bij vragen over het gebruik, heel prettig. Marije, bedankt! 👍"
Eva Blokker

Hoi ik ben Marije

PROFESSIONAL ORGANIZER | LIFE ENGINEER | AUTEUR

Met helder&klaar help ik ambitieuze vrouwen hun leven vorm te geven precies zoals zij dat willen! Ik vind dat elke vrouw haar eigen weg moet gaan in moederschap en ambitie. En dat zal voor iedereen anders zijn. Durf het anders te doen dan de rest! 

inspiratie

Daar stond ik dan kniediep in de rommel in de slaapkamer van mijn klant. Ze huilde. Het was confronterend. De rommel, de schaamte en haar onvermogen om haar situatie te veranderen.⁠

Hé te drukke moeder, hou tijd over voor leuke dingen!

Het begint ’s ochtends al. Je jongste wordt om vijf uur overstuur wakker. Terwijl je pas om één uur ‘s nachts piekerend in slaap viel…

Ontdek ook hoe jij meer tijd over houdt voor leuke dingen

Onderdeel van helder&klaar • WP Cursus websiteUitloggen